Medarbejdere til sagsbehandling og produktion

Vi har brug for flere til vores produktionsteam. Er du engageret og kan bidrage med god energi til et i forvejen velfungerende team på 8, hvor vi hjælper hinanden med at komme i mål.
Vi har brug for en serviceminded medarbejder, der motiveres af at bidrage til en fantastisk kundeoplevelse i Sparekassen.
Har du stærke kompetencer på produktions- og supportområdet, er du måske den medarbejder, som vi leder efter til vores team.
Jobbet
Opgaverne spænder vidt – alt fra at lave produktionsopgaver for vores rådgivere i afdelingerne, diverse administrationsopgaver til at få eksisterende kunders forretninger ført ud i livet.
Din profil
Kan du sige JA til følgende:
• Har høj datadisciplin
• Har allround faglig viden på finansielle ydelser
• Har erfaring med sagsbehandling
• Kan lide at have mange bolde i luften
• Åben overfor nye udfordringer
• Er i besiddelse af godt humør og gåpåmod
• Er god til at bevare overblikket, også når der er travlt
• Er fleksibel og god til at samarbejde med mange mennesker
• Mod på at prøve en ny arbejdsplads hvor gode ideer/initiativer bliver hørt og værdsat
• Klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer, påvirke hverdagen med god energi samt medvirke til et godt kollegialt og fagligt miljø
Det får du
Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, trivsel, humor og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.
Du får frihed under ansvar og gode muligheder for at udvikle dig.
Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.
Vi spiller hinanden gode og en stærk teamånd er vigtig for os for at nå vores ambitiøse mål. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med lyst til at lære nyt. Du vil også opleve en sparekasse i rivende udvikling og med et højt aktivitetsniveau, som giver gode resultater.
Vi lytter og vil gerne have nye impulser, hvorfor du kan være med til at præge sparekassens udvikling. Vi har en god holdånd og ser vores styrke i vores forskellighed. Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for at nå vores mål.

Der afholdes løbende samtaler, så send bare din ansøgning.

Kontakt
Vil du vide mere så ring eller skriv til afdelingsdirektør Jens Lykke Møller
Mobil: 26630625
Mail: JLM@sparbredebro.dk
Du kan sende din ansøgning til samme mail.

Om sparekassen
Sparekassen Bredebro er en garantsparekasse.
Med vores 18.000 kunder og 57 medarbejdere er vi et mindre pengeinstitut, men store nok til at tilbyde full-service til vores kunder. Du finder os på hele 6 adresser i sønderjylland.
Vi driver sparekassen ud fra at vores kunder er i centrum. Det betyder, at vi gør hvad vi kan for at gøre tingene så nemme for vores kunder som muligt. Derfor er vi nemme at få fat i.
Værdier skaber vi i fællesskab med kunderne.