Sparekassen Bredebro får ny direktør pr. 1. maj 2018.

 

Efter næsten 20 år som Direktør i Sparekassen Bredebro har John Kristensen valgt at stoppe i forbindelse med, at hans kontrakt udløb i december 2017. John har dog indvilget i at blive på posten til der var fundet en afløser, hvilket nu er sket.

John Kristensen tiltrådte som direktør1. januar 1999, og havde før det været ansat i sparekassen siden 1. maj 1995. John har igennem årene stået i spidsen for Sparekassen, der i dag beskæftiger 35 medarbejdere og har afdelinger i Tønder, Bredebro og Skærbæk.

John siger at tidspunktet er det rigtige for ham til at give stafetten videre, men mener samtidig at der er lidt flere år i ham. Og timingen er ikke dårlig, idet 2017-årsraporten var meget tilfredsstillende. Vi står med et pengeinstitut med alle forudsætninger for en god og stærk udvikling i de kommende år.

 

Der vil blive afholdt en afskedsreception den 10. august 2018.

 

Som John’s afløser er Keld Riddersholm Nielsen valgt. Keld og familie er bosiddende i Tønder og kommer fra et job som erhvervsdirektør i Sydbank, hvor han de seneste 6 år havde ansvaret for og beskæftiget sig med rådgivning af landbrugskunder. Før det var Keld erhvervschef i 15 år i Sydbank Tønder.

 

Keld udtaler at han er utrolig stolt over at have fået muligheden for at overtage ledelsen i Sparekassen Bredebro. Det er en spændende udfordring som jeg føler mig rustet til. Nu vender jeg hjem igen og det glæder jeg mig til.

Jeg ser Sparekassen som et selvstændigt pengeinstitut, der er det naturlige valg for privat- og erhvervskunder i vores markedsområde. Vi har et mål om at vi vil vokse organisk over de kommende år. Vi vil sætte os tydeligt på landkortet i Tønder Kommune. Pengeinstitutterne har stort set den samme produktpalette (udtaler Keld), udover kunderne er medarbejderne derfor vores største aktiv. Vejen frem er derfor efter Keld’s vurdering dygtige, tilfredse og committede medarbejdere for at sikre den bedste rådgivning og kundeoplevelse. Det har altid været min grundholdning og det vil det fortsat være siger han. Derfor er det en af mine vigtigste opgaver at sikre, at rammerne herfor er tilstede – det er jeg meget bevidst om siger Keld.

 

I forbindelse med Keld Riddersholm Nielsen’s tiltrædelse vil der blive afholdt en reception den 18. maj 2018.