Sparekassen Bredebro lancerer Private Banking team

Sparekassen i Bredebro er det eneste lokalt forankrede pengeinstitut i Tønder Kommune.

Det er en position, vi værner om og vil styrke i fremtiden. Samtidig bliver Sparekassens kunder mere og mere formuende – og derfor etablerer vi nu et helt nyt Private Banking team.

Chefen for den nye funktion er hentet fra vores egne rækker, og det er derfor en velkendt, lokal mand, nemlig den hidtidige direktør for Tønder Sparekasse, Peder Winther, der per 1/9 er udnævnt som Private Banking Kundechef. Sparekassens direktør Keld Riddersholm Nielsen siger om det nye initiativ:

– Som lokalt pengeinstitut lægger vi en stor ære i at servicere lokalt. Her fra den 1. september får de formuende kunder deres helt egen Private Banking rådgiver her i lokalområdet, nemlig Sparekassens Private Banking team. Vi fokuserer på at klare rådgivningen lokalt, så hos os behøver de formuende kunder ikke besøge en Private Banking afdeling i eksempelvis Esbjerg, Kolding eller Vejle. Teamet består af tre specialister, der med Bredebro som base vil servicere alle Sparekassens formuende kunder.

Penge skal støves af

Peder Winter, der af mange er kendt og afholdt som afdelingsdirektør i Tønder Sparekasse, internt i Sparekassen kendt som ”Mr. Tønder” bliver som nævnt chef for den nye Private Banking funktion, der bliver placeret i Sparekassen Bredebro.

Peder Winther siger om den nye udfordring: – Det at have en formue kræver en særlig opmærksomhed, hvis ikke pengene blot skal stå som passive likvider og samle støv på kontoen. Med vores nye initiativ bliver vi i stand til at kunne rådgive vores formuende kunder, og fx udarbejde en personligt tilpasset formuestrategi. Samtidigt vil etableringen af det nye specialistteam også få en afsmittende, positiv effekt på resten af Sparekassens kunder, som vi selvfølgelig også kan rådgive i fx investeringsprojekter.

Ny leder af Tønder Sparekasse

Som konsekvens af Peder Winthers skifte til det nye job som kundechef for Private Banking har Tønder Sparekasse fået en ny afdelingsdirektør. Det er den 54-årige Inger Salomonsen, der fra et job i et konkurrerende pengeinstitut. Inger Salomonsen har ledererfaring og udover et grundigt kendskab til Tønder-området, har hun også været rådgiver for en række større erhvervskunder.

– Med Inger Salomonsen får vi endnu en kapacitet til Sparekassen, og jeg glæder mig til, at vi kan præsentere hende nærmere for afdelingens kunder ved en reception senere på måneden, siger Keld R. Nielsen.

For yderligere information, kontakt venligst Sparekassedirektør Keld Riddersholm Nielsen på telefon 61 35 10 07 eller e-mail krn@sparbredebro.dk