Vil du være finanselev – så bliv en del af vores hold…

Kan du lide at tage ansvar, er du engageret, udadvendt, har flair for tal og kan lide kundekontakt, så er det dig vi søger.

I Sparekassen Bredebro giver vi dig en bred og grundig uddannelse, hvor din dagligdag veksler mellem praktik og teori.
Den teoretiske del foregår som skoleforløb, hvor du får viden indenfor relevante fagområder.
Den praktiske del foregår i Sparekassen. Her kommer du rundt til alle vores afdelinger. Du lærer alle kollegerne at kende, og du får lov at deltage i kundemøder, lægge budgetter og betjene kunder.

Uddannelsen giver dig et solidt fundament, og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor.

Du får en stærk uddannelse, som klæder dig på til samspillet med dine kunder. Uddannelsen gør dig klar til selvstændigt at rådgive og servicere kunderne og åbner for mange spændende karrieremuligheder i den finansielle sektor.

Du skal være klar til at udvikle dig – både fagligt, kommunikativt og personligt. Der stilles nemlig store krav til dig allerede fra dag 1.
På uddannelsen skal du give meget af dig selv – og du får endnu mere igen. Ved hjælp af blandt andet personprofilværktøjer og læringsstile er der fokus på dig og dine unikke kompetencer og udviklingspotentialer.

Som finanselev i Sparekassen får du:

• Ansvar for egne opgaver og din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere, sammen med dine kolleger. Alt sker naturligvis i takt med at du opnår kendskab og
forståelse for opgaverne.
• Mulighed for at gøre en forskel for vores kunder.
• Netværk med elever fra andre pengeinstitutter.
• 2-årigt uddannelsesforløb, med mulighed for efterfølgende videreuddannelse.
• Personlig udvikling
• Løn under uddannelse

Vi forventer at du er engageret og tillidsfuld. Har en nærværende personlighed og kan arbejde både selvstændigt men også i teams.
Endvidere forventer vi, at du har en HHX / STX eller tilsvarende, og at du karaktermæssigt ligger på et fornuftig niveau.

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning til Mette Kaastrup Wind MKW@sparbredebro.dk

Ansøgningsfrist 20. januar 2023.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte Mette Kaastrup Wind på nævnte mail eller telefon nr. 73 71 07 49, hvis du har andre spørgsmål omkring uddannelsen.
Har du lyst til at snakke med en nuværende elev, så kontakt gerne Simon K. Matthiesen på telefon nr. 73 71 07 31 eller mail skm@sparbredebro.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.