Børneopsparing

En god start i livet er vigtig. Og med en børneopsparing i Sparekassen kommer dine børn eller børnebørn godt i gang med livet – også økonomisk.

Sparekassen Bredebro ligger nemlig helt i top med vores rente på børneopsparingen – du kan se renten i prisbogen.
For os er det vigtigt at yde den bedste service for vores kunder. At hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres penge. Og derfor er renteindtægten selvfølgelig skattefri! Men her hos Sparekassen Bredebro værdsætter vi nærheden og det lokale, og derfor får du altid vores højeste rentesats, hvis du bor i Tønder Kommune, eller hvis du er helkunde her i Sparekassen.

Hvad betyder alt det her så helt konkret?

Hvis du opretter opsparingen tidligt, for eksempel allerede ved barnets fødsel, kan det - selv med en beskeden årlig indbetaling - virkelig nå at blive til noget.

Der kan indbetales op til 6.000 kr. om året på en børneopsparing, der kan dog højst indbetales 72.000 kr. i alt. Hertil kommer så renterne.

Hvornår kan pengene hæves?

En børneopsparing er bundet. Den kan dog hæves allerede når barnet fylder 14 år. Du kan forlænge bindingsperioden undervejs med mindst syv år ad gangen, helt indtil udgangen af det år, hvor barnet fylder 21 år.