Unioo - et bestyrelsesværktøj

Et særligt fokus på hvidvaskning og terrorfinansiering, øger alle pengeinstitutters krav om kundekendskab. Det har betydet en stor ekstra arbejdsbyrde. Ikke kun for Sparekassen, men også for foreningen, som skal indsamle og sende dokumentation til Sparekassen.

Din forening er vigtig
For at hjælpe dig som foreningskunde, har vi derfor valgt at samarbejde med Unioo. Unioo er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i software til frivillige foreninger. De mange foreningskunder i Sparekassen gør et stort, ofte frivilligt, arbejde. Det ønsker vi at understøtte og har derfor valgt en dansk samarbejdspartner, med stor erfaring i arbejdet med foreninger.

Gratis for din forening
Bestyrelsesværktøjet kan gøre en stor forskel for bestyrelsens arbejde og Sparekassen har derfor valgt at sponsorere værktøjet til jer. Det er en fordel for bestyrelsen at samle dokumenter og bestyrelsesarbejdet med Unioo. Det øger sikkerheden og letter arbejdet, når der er udskiftning i bestyrelsen. I videoen bliver du yderligere informeret og du kan under videoen læse mere de muligheder du får stillet til rådighed.

Indberetning til Sparekassen
Kravene til alle danske pengeinstitutter er steget. Det betyder at alle danske foreninger nu skal indberette en række oplysninger deres pengeinstitut. Du kan derfor spare rigtig meget tid ved at vi fremadrettet digitaliserer processen.

En ekstra hjælp til din forening
Med det populære værktøj som banken stiller til rådighed, kan bestyrelsen GDPR-sikre bestyrelsens arbejde og kommunikation mellem bestyrelsesmedlemmerne. Dokumenter, filer og opgaver, kan samles ét sted og man undgår de problemer med login, som ofte opstår, i forbindelse med udskiftning i bestyrelsen.

Medlemmer og kontingent (gratis for foreningen)
Få et samlet overblik over medlemmer og modtag automatisk kontingent. Du gør det nemt for kasseren og nemt for medlemmerne.

Møder
Mødet er det vigtigste i foreningen. Uanset om det er fysisk eller online, kan Unioo gøre en forskel og hjælpe med bedre overblik og en velforberedt bestyrelse. Du kan nemt oprette og udsende dagsorden, bestyrelsen kan til- eller framelde sig mødet og referatet udsendes og gemmes i systemet, efter mødet.

Opgaver
Unioo hjælper bestyrelsen med at have overblik over de forskellige opgaver. Både til bestyrelsesmedlemmer og frivillige. Opgaverne kan oprettes individuelt eller stilles i forbindelse med dagsorden eller referat.

Dokumenter
At have samlet bestyrelsens arbejdet ét sted, gør en forskel. Få filer, dokumenter og billeder samlet ét sted og undgå at vigtigt arbejde og informationer går tabt, ved eksempelvis udskiftning i bestyrelsen.

Flere funktioner
Unioo har et stærkt ønske om at kunne gøre en forskel for foreningsdanmark. Der udvikles på fuld kraft og med input fra de mange forskellige foreninger i systemet, arbejdes der lige nu på blandt andet sponsorhåndtering, event- og billetsystem og meget mere. Læs mere om samarbejdet her.