Aldersopsparing, kapitalpension, ratepension og livrente

Vi kan skaffe dig overblikket, når det gælder pension og forsikring.

En pensionsordning virker for mange som noget, der udelukkende har med seniortilværelsen at gøre. Men sådan er det dog ikke. Det er vigtigt, at vi forholder os til vores pensionsordning, allerede når vi træder ind på arbejdsmarkedet. En pensionsordning er dog ikke noget statisk. Det er noget, du løbende skal forholde dig til, og som løbende skal tilpasses.

Derfor er det vigtigt, at din pensionsordning passer til den periode i livet, du befinder dig i. For en rigtig pensionsordning giver dig mulighed for at opfylde dine ønsker, når du skal nyde din seniortilværelse. Men samtidig skal den også give dig og din familie økonomisk sikkerhed, mens du lever dit liv.

Der sker løbende ændringer i dit liv. Så derfor bør du sikre, at din pensionsordning passer til dig her og nu, men samtidig sikrer din fremtidige pensionstilværelse.

Den store fordel ved opsparing på en pensionsordning i forhold til en almindelig opsparing er, at du kun skal betale 15,3% skat af renter og afkast. Til sammenligning skal du betale 33-42% i skat af renter og afkastet på en almindelig opsparing.

Der findes mange måder at lave den rigtige pensionsordning til dig. Kontakt os, så finder vi sammen den rigtige løsning for dig.

  • Jens Lykke Møller
    Afdelingsdirektør - økonomi, IT og interne processer
    Telefon: 73 71 07 48 E-mail: jlm@sparbredebro.dk