Vi giver tilskud til dit udenlandske studieophold

Drømmer du, ligesom mange andre unge mennesker, om et udenlandsk studieophold? Det forstår vi godt her i Sparekassen. For en studierejse eller et udlandsophold er for mange unge en stor og uforglemmelig oplevelse, som de har glæde af hele livet. Og det vil vi gerne hjælpe dig med!

Derfor har vi i Sparekassen oprettet en rejsefond, som er lavet for at yde økonomisk tilskud til vore unge kunder, der skal på en studierejse i mere end tre måneder.

Vi støtter din rejse med 1.500 kr., hvis dit ophold er over tre måneder. Men er dit ophold længere end seks måneder, støtter vi din rejse med 3.000 kr. Hvis du derimod har været Garant i Sparekassen det seneste år op til rejsen, så forhøjer vi støtten til 2.000 kr. for opholdet over tre måneder og 4.000 kr. for ophold på seks måneder eller mere.

Du kan dog ikke opnå tilskud mere end én gang.

Så skal du ud på en studierejse, og er du under 29 år og helkunde i Sparekassen? Så skriv en ansøgning med din rejsebeskrivelse til os. Du kan maile den til os, eller sende den til en af vores afdelinger. Når vi har modtaget din ansøgning, vil Sparekassens bestyrelse vurdere, om det er muligt at yde støtte til din rejse. Vi glæder os til at høre om dine planer!

Lad os høre om dine rejseplaner