Sikker Nethandel

Når du handler på nettet, kan du opleve, at den forretning, du vil handle med, er tilsluttet Verified by Visa eller Mastercard SecureCode.

Verified by Visa og Mastercard SecureCode er indført som sikkerhedsstandard af de to internationale kortorganisationer i fællesskab.

Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa-kort eller Mastercard. Til gengæld betyder det også, at du skal være tilmeldt ordningen for at kunne handle med den pågældende forretning. Sikkerhedsløsningen bruges i internetforretninger, hvor du både skal indtaste kortoplysninger og en personlig kode i forbindelse med dit køb. Den personlige kode gør, at du er bedre beskyttet mod misbrug ved nethandel. For at du kan komme sikkert i gang, skal du oprette en personlig kode. Det kan gøres via www.pbs.dk/sikkernethandel eller i forbindelse med dit første køb på internettet med Mastercard SecureCode eller Verified by Visa. Udover at oprette en personlig kode skal du også vælge en personlig meddelelse, som vil blive vist ved hver handel på internettet med Mastercard SecureCode eller Verified by Visa.

Du kan læse mere om MasterCard SecureCode og Verified by Visa på www.pbs.dk/sikkernethandel