Visa/Dankort

Visa/Dankort er et af de foretrukne betalingskort i Danmark. Det er et kombineret kort bestående af Dankort og et Visa-kort. Visa-delen kan bruges i langt de fleste lande.

Har du vores Visa/Dankort, kan du hæve i de mere end 250 KONTANTEN-automater fordelt over hele landet. Her kan du hæve penge, få saldooplysninger og i de fleste automater kan du også hæve EUR. En række automater giver også mulighed for at indsætte danske kroner, .

Med et Visa/Dankort er du godt rustet til at klare alle former for betalinger. Om det er i butikker, på nettet eller bare til at hæve kontanter med - også i udlandet.

Når du er ude at rejse, skal du være opmærksom på:

Du kan højst hæve valuta, der svarer til 2000,- kr. hver dag i pengeinstitutter og automater. I visse tilfælde kan beløbet blive begrænset af lokale regler.

I løbet af 14 dage kan du højst bruge 25.000,- kr. i udlandet, når du betaler i butikker og hæver kontant. Det kan derfor være en god idé at få to Visa/Dankort eller et Visa/Dankort og et MasterCard med, når du er ude at rejse.

Kontakt din rådgiver, som kan bestille kortet til dig. Husk at bestille kortet i god tid før ferien, for det kan tage op til 14 dage, før du får det.