Visa/Dankort

Visa/Dankort er det foretrukne betalingskort i Danmark. Det er et kombineret kort bestående af Dankort og et Visa-kort. Visa-delen kan bruges i langt de fleste lande.

Har du vores Visa/Dankort, kan du hæve op til 10.000 kr. om dagen i Sparekassen Bredebros egne hæveautomater, som er placeret i Bredebro, Tønder, Skærbæk, Toftlund, Ballum, Visby og i Havneby på Rømø, såfremt du hæver inden for vores åbningstid. Ellers ligger grænsen på 5.000 kr. Benytter du andre pengeinstitutters automater, er beløbsgrænsen på 2.000,- kr.

Med et Visa/Dankort er du godt rustet til at klare alle former for betalinger. Om det er i butikker, på nettet eller bare til at hæve kontanter med - også i udlandet.

Når du er ude at rejse, skal du være opmærksom på:

Du kan højst hæve valuta, der svarer til 2000,- kr. hver dag i pengeinstitutter og automater. I visse tilfælde kan beløbet blive begrænset af lokale regler.

I løbet af 30 dage kan du højst bruge 25.000,- kr. i udlandet, når du betaler i butikker og hæver kontant. Det kan derfor være en god idé at få to Visa/Dankort eller et Visa/Dankort og et MasterCard med, når du er ude at rejse.

Kontakt din rådgiver, som kan bestille kortet til dig. Husk at bestille kortet i god tid før ferien, for det kan tage op til 14 dage, før du får det.