Billån

Skal du have ny bil, måske en lettere brugt bil eller en motorcykel?

Har du været ude at se og prøve din nye drømmebil?

Har du også fået et finansieringstilbud fra bilforhandleren?

Kom ind til os, og få et tilbud på finansieringen af din nye bil. Vi kan i de fleste tilfælde sagtens matche eller være billigere end bilforhandleren. Har du fået et tilbud på finansiering, så tag tilbuddet med, og lad os se om vi ikke kan gøre det billigere for dig. Lader du os reparere bilen? Nej vel? Så lader du vel heller ikke bilforhandleren stå for din økonomi?

Rabat på grønne biler - elbil eller plugin hybridbil

Hvis din nye bil kører på el eller er en plugin hybridbil, kan vi tilbyde yderligere rabat på dit billån.

ÅOP – det altsigende % tal der øger gennemsigtigheden.

Mange bilforhandlere tilbyder lån med lav rente. De medfølgende gebyrer og betalingsomkostninger er dog ofte så høje, at det sagtens kan ende med at blive et dyrere lån, end det vi kan tilbyde dig. Derfor er det meget vigtigt, at du kigger på ÅOP, det fortæller nemlig om renten inklusiv engangsomkostningerne. Her kan du direkte sammenligne renter og omkostninger på de forskellige finansieringstilbud.

Vi er fleksible.

Skal du have nye vinterdæk eller vil du betale ekstra af på lånet? Det kan også være du lige vil springe et par låneydelser over? Så kan vi i de fleste tilfælde sagtens hjælpe med det. Hos os kan vi nemt forhøje eller nedskrive lånet.

Pant i bil eller hus.

Når du opretter et billån - om det er hos os eller hos bilforhandleren, så tages der pant i bilen. Oprettelsen af pantet er forbundet med omkostninger. Hos os har vi dog en mulighed for, at oprette pantet andre steder, for eksempel i din bolig. Det vil absolut kunne nedbringe omkostningerne.

Vi låner dig til hele bilen.

Du behøver ikke have penge til udbetalingen. Vi låner dig gerne hele beløbet, som bilen koster efter normal kreditvurdering.

Husk at tjekke restgæld, hvis du køber brugt.

Kigger du på brugt bil, så husk at tjekke i Bilbogen, om der er restgæld i bilen. Restgælden følger bilen, og det betyder at du kan ende med at skulle betale denne gæld, hvis sælger ikke indfrier gælden.