Sikring af dine børn

Børn er det bedste, vi har. Derfor ønsker vi alle det bedste for vores børn. Vi ønsker, at de som voksne må få et godt liv, og vi tilrettelægger vores tilværelse, så vi på alle måder kan give dem den bedste start i livet. Under hele deres opvækst har de brug for os - også økonomisk. Hvis det værste skulle ske; at dit barn kommer ud for en ulykke eller en sygdom, er det vigtigt, at dit barn også har en forsikring, der sikrer dets fremtid.

Det vil vi gerne hjælpe med her i Sparekassen Bredebro. Derfor tilbyder vi tre forskellige forsikringer, der sikrer dit barn og giver din familie tryghed:

Børnerente

Med børnerente får du en forsikring, der sikrer, at dit barn er dækket, hvis du dør, før dit barn er blevet voksent og kan klare sig selv.

Invaliderente til børn

Med denne forsikring sikrer du, at dit barn ikke skal nøjes med offentlige ydelser, hvis barnet bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke, der betyder, at det aldrig bliver i stand til at komme ud på arbejdsmarkedet.

Kritisk sygdom til børn

Dette er en forsikring, der kommer til udbetaling, hvis dit barn får stillet en diagnose på en kritisk sygdom. Med denne forsikring er dit barn forsikret med en konstant sum, hvis det bliver ramt af en alvorlig sygdom. På den måde giver den tryghed til både dig og din familie.