Hjertelig velkommen til vores nye kunder fra Løgumkloster Sparekasse og Tinglev Sparekasse

Sparekassen Bredebro har som bekendt købt 2 afdelinger af Vestjysk Bank i Løgumkloster og Tinglev. Afdelingerne har vi omdøbt fra Vestjysk Bank til at følge vores koncept om at bynavnene skal indgå i afdelingsnavnet, og derved har vi nu 6 afdelinger hvor de nytilkomne kom til at hedde Tinglev Sparekasse og Løgumkloster Sparekasse.

Vi håber du bliver en glad kunde hos os, og vi vil her kort beskrive, hvad det kommer til at betyde for dig i den kommende tid.

Hvad skal jeg gøre?

Indtil videre skal du gøre som du plejer.

  • Du skal stadig bruge Vestjysk Banks netbank og mobilbank
  • Dit kort forbliver indtil videre det samme
  • Din rådgiver er den samme som du plejer at have
  • Post fra os vil indtil videre være sendt fra Vestjysk Bank

Grunden til at du stadig skal køre på IT platformen fra Vestjysk Bank er, at vi først omkring maj 2023 kan konvertere alle konti og aftaler fra Vestjysk Banks IT-central til vores IT-central. Skiftet sker automatisk, og du skal ikke gøre noget. Vi regner med at overgangen bliver så let og smidig som muligt for dig. Du vil selvfølgelig ikke blive pålagt udgifter med skiftet.

Hvad med mine aftalevilkår?

Alle dine aftaler med Vestjysk Bank, fortsætter som udgangspunkt med de samme præmisser hos os. Når flytningen til vores IT-central er overstået, skal du bruge vores net- og mobilbank, samt du får nye hævekort med vores navn på. Der kan være enkelte tilfælde, hvor ordninger og aftaler skal
ændres. Det kan for eksempel være indenfor investering, pension eller forsikringsområdet. Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet af os.
Er du erhvervskunde?
Hos os har vi stor kendskab til det lokale erhvervsliv, og for at sikre den bedste sparring og rådgivning til dig og din virksomhed, vil du blive tilknyttet vores erhvervsafdeling i Bredebro, hvor du har en fast rådgiver.

Hvem er vi?

Sparekassen Bredebro blev stiftet for ca. 150 år siden og er en Garant Sparekasse. Garant Sparekasse er i modsætning til en bank ikke ejet af aktionærer, men vi er selvejende. Hvis du er Garant hos os, har du mulighed for at stille op til repræsentantskabsvalget hvert 4. år.
Repræsentantskabet er Sparekassens øverste myndighed. Sparekassen Bredebro består af 6 afdelinger, hvor Sparekassen Bredebro er hovedafdelingen. De andre afdelinger er Tønder Sparekasse, Skærbæk Sparekasse, Sparekassen Toftlund, Løgumkloster Sparekasse og Tinglev Sparekasse.

SOME

Ud over at du kan se oplysninger om os på vores hjemmeside, kan du også følge os på vores Facebook, Instagram og LinkedIn sites.

Vi støtter lokalt

Vi har igennem alle år støttet op omkring det lokale liv. Vi har flere støtteordninger man kan søge, hvor vi lægger vægt på, at foreningsliv, sport og andre aktiviteter hjælpes økonomisk med det formål, at gøre vores egn til et mere attraktivt sted at bo.

Vi håber på et rigtigt godt og givtigt samarbejde.